alle blogs

Halloween decoratie

Griezelig leuk: de beste halloween-evenementen voor kinderen

Halloween komt eraan, en dat betekent griezelen, verkleden en lekker snoepen. maar hoe kunnen gezinnen het griezelig leuk maken voor de kleintjes? we hebben een lijst samengesteld van de beste halloween-evenementen waar kinderen dol op zullen zijn. hier zijn enkele ideeën:

Spooktaculaire dierentuinavonturen in Plaswijckpark in Rotterdam
Bezoek Plaswijckpark, want veel dierentuinen en speeltuinen organiseren speciale halloween-evenementen. Kinderen kunnen dieren zien, genieten van spookachtige decoraties en misschien zelfs verklede dierenverzorgers ontmoeten. Het is een educatieve en leuke manier om halloween door te brengen.

Griezelige pompoen-patch-avonturen
Een bezoek aan een pompoenboerderij is een halloween-traditie. Kinderen kunnen hun eigen pompunen uitkiezen, genieten van pompungerelateerde activiteiten en sommige boerderijen hebben zelfs spookachtige doolhoven voor de kleintjes.

Magische halloween treinrit
Historische spoorwegen bieden griezelige treinrit tijdens halloween in Apeldoorn. Denk aan heksen, tovenaars en magische verhalen aan boord van een ouderwetse stoomtrein. Het is een onvergetelijke ervaring voor kinderen.

Griezelig leuke pretparken
Toverland organiseert een speciaal halloween-evenement met aangepaste attracties, kostuumparades en snoep. Als je kinderen van achtbanen houden, is dit de perfecte halloween-bestemming. Wat dacht je van Toverland in Sevenum? Griezelen voor alle leeftijden!

Trick-or-treating in de buurt
Natuurlijk is de klassieke trick-or-treating-ervaring in de buurt een favoriet voor kinderen. Zorg ervoor dat de kostuums schattig en veilig zijn en geniet van een wandeling door de buurt om snoep te verzamelen.

Griezelige filmavond
Thuis kun je een griezelige filmavond organiseren met kindvriendelijke halloween-films, popcorn en enge traktaties. het is een gezellige manier om halloween te vieren zonder het huis te verlaten, zoals Phantom Pups.

Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat tijdens halloween. controleer de evenementen op geschiktheid voor de leeftijd van je kinderen en zorg ervoor dat kostuums veilig zijn. geniet van een spooktaculaire halloween samen met je kleintjes!

Pompoen en Halloween