alle blogs

Kinderen wandelen in een herfstbos

Op pad met je postcodeloterij voordeelboek

Heb je het Postcode Loterij Voordeelagenda boekje ergens achterin in de rommella liggen? Dan heb je een schat aan gratis of sterk afgeprijsde activiteiten binnen handbereik! Wij nemen je mee op een ontdekkingsreis en delen geweldige uitjes voor jou en je kinderen. De herfstvakantie is uiteraard hét moment om eropuit te trekken met het gezin en samen nieuwe avonturen te beleven. 

Natuuravontuur in de duinen

Trek je wandelschoenen aan en ga met het gezin op avontuur in de duinen van Zuid-Holland. Verken de prachtige natuur, zoek naar schatten in het zand, en geniet van een picknick met uitzicht op de zee. Met je Postcode Loterij boekje krijg je vaak korting op de toegangsprijs voor bezoekerscentra en natuurexcursies zoals Nationale Park de Hoge Veluwe.

Herstvakantie in de duinen

Dierenpret in de dierentuin

De kinderen zullen dolblij zijn om een dag in de dierentuin door te brengen. Bezoek de leeuwen, olifanten en apen en leer samen meer over wilde dieren. Met je boekje in de hand krijg je vaak korting op de toegangskaartjes. Zo wordt een dagje dierentuin nog leuker!

Welke dierentuinen doen mee? Aquazoo Leeuwarden, Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Ouwehands dierenpark, Almere Jungle, Dierenrijk Eindhoven, Safaripark Beekse Bergen, Vogelpark Avifauna, Burgers Zoo, Wildlands, ZooParc Overloon, GaiaZoo, Diergaarde Blijdorp, Sea Life Scheveningen, Zoo Antwerpen (BE) en Zoo Planckendael (BE).

Creatieve uitdaging in musea

Ontdek de rijke culturele wereld van in de vele musea. Je kunt hier samen met je kinderen kunst bewonderen, deelnemen aan leuke workshops en spannende tentoonstellingen bekijken. Kijk in je boekje voor kortingsbonnen op de entree. Denk bijvoorbeeld aan Kasteel de Haar in Utrecht die speciaal een herstspeurtocht hebben voor klein (4-8 jaar) en groot (+8 jaar).

De herstvakantie aan het water

GeoFort heeft talloze geheime gangen en kamers die wachten om ontdekt te worden. Kinderen zijn dol op het verkennen van dit avontuurlijke fort. Samen kun je op ontdekkingstocht gaan.  Dit spannende forteiland is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan. Je kunt genieten van Nederland gebouwd in Minecraft, dat zal jong en oud boeien! De herfstvakantie is een uitgelezen kans om meer te leren over dit spannende fort.

Speeltuinpret en pretparken

Voor een dag vol actie en plezier bezoek je een van de vele speeltuinen en pretparken zoals Plopsa indoor Coevoorden. Glij van glijbanen, zweef in achtbanen en geniet van lekkernijen. Kijk in je boekje voor speciale aanbiedingen voor deze attracties.

Met je Postcode Loterij Voordeelagenda boekje in de hand staat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Geniet van je herfstvakantie en maak onvergetelijke herinneringen met je kinderen in Zuid-Holland. Vergeet niet om het boekje mee te nemen en te profiteren van kortingen en aanbiedingen bij deelnemende partners. Veel plezier

Achtbaan in een pretpark